Izbrane zgodbe

Romana Čolić

Program ‘V 90 DNEH DO KNJIGE’, ki ga vodi Mirela iz agencije Izbrano z Mirelo, je bil zame izkušnja, ki je presegla moja pričakovanja. S svojimi bogatimi izkušnjami in znanji me je ves čas programa kot svetilnik usmerjala na poti do mojega cilja – in nastala je edinstvena knjiga Izstopi iz izgorelosti in zaživi sebe.

Z Mirelino pomočjo sem iz sebe priklicala najboljše, kar se odraža na vsaki strani te knjige, na katero sem izjemno ponosna. Njeni nasveti in povratne informacije so stran za stranjo oblikovale moje besedilo v umetnino. Posebej dragoceno se mi je zdelo, da je moje delo pregledovala in urejala strokovnjakinja v svetu publiciranja.

Mirelin pristop je bil zaznamovan z velikim srcem in razumevanjem. Vedno je bila pripravljena poslušati, tudi v trenutkih, ko sem se znašla v labirintu dvomov. Bila je moj trdni steber za motivacijo, ki je ohranjala ustvarjalni zagon, tudi ko se mi je zdelo, da je pot pred menoj preveč nepredvidljiva.

Pisanje knjige je bilo zame tudi osebno potovanje, ki je seglo v globine mojega življenja in izkušenj ter mi prineslo bogastvo novih uvidov.

Program ”V 90 DNEH DO KNJIGE” predstavlja neprecenljivo vrednost, ki daleč presega dejansko investicijo. Ustvarila sem točno takšno knjigo kot sem si jo zamišljala. Z Mirelinim vodstvom v procesu pisanja moja knjiga Izstopi iz izgorelosti in zaživi sebe, ne bi bila to, kar je – blesteča zvezda, ki osvetljuje moje delo širšem krogu ljudi, katerim lahko pomagam s knjigo (https://www.psihoterapijapot.si/knjiga-izstopi-iz-izgorelosti-in-zazivi-sebe/) in mojim 3 mesečnim terapevtskim transformativnim spletnim programom IZSTOPI IZ IZGORELOSTI IN ZAŽIVI SEBE (https://www.psihoterapijapot.si/program-izstopi-iz-izgorelosti/).

Zdaj, ko je knjiga končana, se pred menoj odpirajo nova obzorja. Moje srce je polno hvaležnosti za vse to.