Izbrane zgodbe

Romana Čolić

Program V 90 dneh do knjige, ki ga vodi Mirela, je bil zame izkušnja, ki je presegla meje mojih pričakovanj. S svojimi bogatimi izkušnjami in znanji me je ves čas programa kot svetilnik usmerjala na poti do mojega cilja – in edinstvena knjiga IZSTOPI IZ IZGORELOSTI IN ZAŽIVI SEBE se je rodila. Z Mirelino pomočjo sem iz sebe priklicala najboljše, kar se odraža na vsaki strani te knjige, na katero sem izjemno ponosna.

Posebej dragoceno se mi je zdelo, da je moje delo pregledala in urejala strokovnjakinja v svetu publiciranja. Njeni nasveti in povratne informacije so stran za stranjo oblikovale moje besedilo v umetnino.

Mirelin pristop je bil zaznamovan z velikim srcem in razumevanjem. Vedno je bila pripravljena poslušati, tudi v trenutkih, ko sem se znašla v labirintu dvomov. Bila je moj trdni steber za motivacijo, ki je ohranjala ustvrajalni zagon, tudi ko se mi je zdelo, da je pot pred menoj preveč nepredvidljiva.

Pisanje knjige je bilo zame tudi osebno potovanje, ki je seglo v globine mojega življenja in izkušenj. To potovanje mi je prineslo bogatstvo novih uvidov in me obogatilo kot osebo. Prepričana sem, da bo moja knjiga blesteč rekvizit na moji poti, ki mi bo pomagal pedstaviti svoje delo širši publki.

Zdaj, ko je knjiga končana, se pred menoj odpirajo nova obzorja. Sodelovanje v intervjujih in dogovori za sodelovanja že kažejo na neverjetne priložnosti, ki mi jih bo ta knjiga omogočila. Moje srce je polno hvaležnosti za vse to.