Izbrane zgodbe

SPOZNAJTE GA: NEZMOTLJIVEGA VODNIKA, KI ČAKA, DA VAM POMAGA

Pomoč višje sile

Naš nezmotljivi vodnik je Sveti duh. Sveti duh je del uma, ki je vedno povezan z Božjim umom tudi takrat, ko je drug del našega uma zatopljen v ločenost.
Sveti duh je naš edini pravi prijatelj, ki mu lahko zaupamo, ker nas ljubi bolj, kot nas bo kadarkoli ljubil ego. Pozna našo resnico, kje in kako priti do prave pomoči, in komaj čaka, da nam bo osvetljeval pot. Ne bo nas pustil opotekati se v napakah.

Tečaj čudežev nas spodbuja, naj težke razmere predamo v skrbne roke Svetega duha. Za to potrebujemo ponižnost in zaupanje.
Če hočemo na vsak način prepustiti egu, da nas vodi, bomo preizkusili številne rešitve, ki se ne obnesejo, se zatekali h goli moči in našli neskončno razlogov za upravičevanje svojih omejitev. Če pa je za nas mir vreden več od napuha in uspeh več od boja, se bomo po pomoč zatekli k višji sili in bomo to pripravljeni sprejeti. In prišla bo.

NAJBOLJ UČINKOVITA MOLITEV (po Tečaju čudežev)

»Prosim, pokaži mi,« je med najučinkovitejšimi molitvami, ki jih lahko izgovorimo.
Ampak biti moramo odprti za vodstvo Duha, namesto da govorimo Bogu, kako naj vodi zadevo. Sveti duh ima za nas načrt in namen, ki daleč presega vse, kar si lahko zamislimo sami. Čeprav bi ego rad verjel, da ve, kaj je najboljše za nas, ne ve. Ko vsi njegovi načrti splavajo po vodi, je Sveti duh pripravljen, da nam vrže rešilni jopič. Še bolje pa je, da se zatečemo k Svetemu duhu, še preden pademo z ladje.
Bolečim preizkušnjam in napakam se lahko izognemo tako, da povabimo Duha, naj nas vodi od začetka, ko se še odločamo. Naš nezmotljivi vodnik se bo odločal za nas, tako da bomo precej na boljšem, kot bi bili, če bi se odločali sami.

Več o pomoči nezmotljivega vodnika na povezavi SVET24: https://novice.svet24.si/clanek/astro/63493cde5ebff/spoznajte-ga-nezmotljivega-vodnika-ki-caka-da-vam-pomaga

Več o knjigi Tečaj čudežev na povezavi založbe Gnostica: https://www.gnostica.si/zbirke/tecaj-cudezev 

Komentirajte