Mnenja

Damjana Bakarič
Damjana Bakarič
avtorica knjig in popolnega servisa za boljše mentalno, čustveno, duhovno in fizično počutje, youtuberka

Z Mirelo je užitek delati. Kar koli. Predstavitve knjig, pogovor na kavi, organizacija dogodka. Ali promoviranje branja/knjig. Je profesionalna in še prej – srčna. Ona je eden tistih ljudi, s katerimi se je mogoče dogovoriti o vsem. Razume. Sliši. Posluša. To je redkost. Danes, po vsem, kar sem dala skozi, sodelujem le še z njej podobnimi ljudmi. Vse uspe. Če ne tako, pa na drug način, ki ga nihče ni pričakoval.

Prijavite se na e-novice

Prebral/a sem in se strinjam z izjavo o varstvu zasebnosti ter s splošnimi pogoji poslovanja

Sanja Lončar
Sanja Lončar
soavtorica 23 knjižnih uspešnic, in urednica www.zazdravje.net

Ljudje si težko predstavljamo, kaj je v knjigi, znamo pa prepoznati navdušenje, ki ga kaže tisti, ki nam jo priporoča. Mirela nikoli ni “prodajala”, knjig temveč svojega pristnega navdušenja nad njimi. V svetu kjer je vse več tega kar želi našo pozornost in vse manj tega kar je pristno, kar se nas lahko dotakne, in nas zares premakne, so takšni “živi vodiči” zelo dragoceni. Hvala Mirela za veliko prihranjenega časa v iskanju biserjev.

mag. Bojan Kuhar
Pomočnik direktorice Narodna www.ng-slo.si

Delati s teboj, draga Mirela, mi je bilo vedno v veliko veselje. Toliko sonca, dobre volje in navdušujoče energije se je vedno skrivalo v tvoji ‘prtljagi’. In ko so se najine službene poti razšle sem te radovedno spremljal na družabnih omrežjih. Kakšne preskoke si delala v rasti in iskanjih. Navdušen sem. Komplimenti! Čutim iskrenost in navdušenje, zato vem, da boš uspela na vsaki poti, ki jo boš izbrala. In jaz se tega veselim skupaj s teboj. Prešernosti.

Program 'V 90 DNEH DO KNJIGE', ki ga vodi Mirela iz agencije Izbrano z Mirelo, je bil zame izkušnja, ki je presegla moja pričakovanja.

Program ‘V 90 DNEH DO KNJIGE’, ki ga vodi Mirela iz agencije Izbrano z Mirelo, je bil zame izkušnja, ki je presegla moja pričakovanja. S svojimi bogatimi izkušnjami in znanji me je ves čas programa kot svetilnik usmerjala na poti do mojega cilja – in nastala je edinstvena knjiga Izstopi iz izgorelosti in zaživi sebe.

Z Mirelino pomočjo sem iz sebe priklicala najboljše, kar se odraža na vsaki strani te knjige, na katero sem izjemno ponosna. Njeni nasveti in povratne informacije so stran za stranjo oblikovale moje besedilo v umetnino. Posebej dragoceno se mi je zdelo, da je moje delo pregledovala in urejala strokovnjakinja v svetu publiciranja.

Mirelin pristop je bil zaznamovan z velikim srcem in razumevanjem. Vedno je bila pripravljena poslušati, tudi v trenutkih, ko sem se znašla v labirintu dvomov. Bila je moj trdni steber za motivacijo, ki je ohranjala ustvarjalni zagon, tudi ko se mi je zdelo, da je pot pred menoj preveč nepredvidljiva.

Pisanje knjige je bilo zame tudi osebno potovanje, ki je seglo v globine mojega življenja in izkušenj ter mi prineslo bogastvo novih uvidov.

Program ”V 90 DNEH DO KNJIGE” predstavlja neprecenljivo vrednost, ki daleč presega dejansko investicijo. Ustvarila sem točno takšno knjigo kot sem si jo zamišljala. Z Mirelinim vodstvom v procesu pisanja moja knjiga Izstopi iz izgorelosti in zaživi sebe, ne bi bila to, kar je – blesteča zvezda, ki osvetljuje moje delo širšem krogu ljudi, katerim lahko pomagam s knjigo (https://www.psihoterapijapot.si/knjiga-izstopi-iz-izgorelosti-in-zazivi-sebe/) in mojim 3 mesečnim terapevtskim transformativnim spletnim programom IZSTOPI IZ IZGORELOSTI IN ZAŽIVI SEBE (https://www.psihoterapijapot.si/program-izstopi-iz-izgorelosti/).

Zdaj, ko je knjiga končana, se pred menoj odpirajo nova obzorja. Moje srce je polno hvaležnosti za vse to.

Romana Čolić
Romana Čolić
zakonsko – družinska psihoterapevtka in avtorica knjižne uspešnice Izstopi iz izgorelosti in zaživi sebe www.psihoterapijapot.si
Tadej Perič
Tadej Perič
avtor knjige Esenca Ubuntuja

Sodelovanje z Mirelo je bila enkratna izkušnja. Njeno vodstvo in podpora sta bila tisto, kar sem potreboval, da sem zaključil svojo knjigo. Njeni vpogledi in znanje so mi dali nadaljnji navdih pri pisateljevanju in spoznanju, da lahko knjiga postane vir, ki odpira nove priložnosti.
Ne dvomim, da bo navdihnila številne avtorje in s svojo predanostjo sprostila potencial ljudi na edinstven način.
Hvala Mirela!

Katja Pristušek
Katja Pristušek
učiteljica in avtorica knjige ABC učiteljskega poklica

Topla, prijazna, dosledna, odgovorna, široka. Vse to in še več je Mirela. Pri njej sem našla ne samo odlično urednico, ampak tudi človeka, ki se je strateško zavzel za pot mojega priročnika vse do knjižnih polic in poskrbel tudi za marketinški del poti. Vso delo je opravila z izrazito skrbnostjo, doslednostjo in v zelo hitrem času.
Ob njej se je v meni prebudil tisti stari, med ljudmi že pozabljeni, občutek skrbi za sočloveka, ki mu z vso svojo ljubeznijo in predanostjo pomagamo na poti k uresničitvi njegovih sanj.

Draga Mirela, hvala, ker ste Človek z velikim Č!

Natalie Cvikl Postružnik
urednica portala Navdihni.me in coachinja www.navdihni.me

Mirelo sem vedno opazovala z dveh vidikov: prvi je bil pisateljski, če hočete novinarski, kot pripovedovalko zgodb; drugi je bil njen strokovni odnos, srčnost, odzivnost in sposobnost povezovanja ciljev naročnika s pripravljenimi vsebinami. Njena iskrena želja podpreti tiste, s katerimi sodeluje, in pa intuitivno doprinesti k boljšemu svetu, me osupneta in prebudita otroka v meni. Tistega igrivega, iskrivega, radovednega. Tistega, ki verjame v dobro v ljudeh in pozitivne spremembe.

Vid Legradić
Vid Legradić
avtor knjig, turistični vodič in popotnik www.travid.si

Z Mirelo sva se spoznala ob izdaji moje prve knjige, ki sem jo na njeno povabilo predstavil v Konzorciju Mladinske knjige v Ljubljani. S svojo pozitivno energijo in praktičnimi nasveti mi je pomagala pri spoznavanju pristopov k trženju mojega knjižnega dela.

Barbara Vodnik
Barbara Vodnik
sopranistka in glasbena pedagoginja www.vocedivina.si

Moje izkustvo z Mirelo je odeto v toplino njene izjemne predanosti in srčnosti. Iz nje veje profesionalnost, izbranost misli, besed in dejanj, ki te osvojijo, nagovorijo in spodbudijo v raziskovanje novega, neznanega. Svežina njene neizmerne razgledanosti ter barvite, nesebične mnogostranosti, človeku daje občutje domačnosti, pravih usmeritev in zanesljive podpore na poti do lastnega udejanjanja. Sodelovanje z Mirelo je preprosto pravljično in nenadomestljivo. Srčno priporočam!

Dušan Enova
Dušan Enova
klinični psiholog, fizioterapevt in umetnik

Srečati se z Mirelo je prijetno doživetje, sodelovati z njo je pa poklon, ki ga življenje ne podari vsak dan in vsakomur. Po tej izkušnji nisi več isti, saj imaš v globini srca občutek, da se te je preko nje dotaknila Boginja.

Sarabraj
Sarabraj
avtorica knjige Ranljiva, terapevtka Heart-Soul Healing in čuječa coachinja www.iskriv.si

Delati z Mirelo je vedno čisto veselje. Njena radoživa energija v navezavi s širino pogleda je opora, ki bi si jo vsak želel na svoji poti. Poleg tega me pri njej prevzame srčnost, ki jo vključi v projekte in jim s tem doda neprecenljivo vrednost.

Renate Rugelj
urednica in založnica www.bukla.si

Z nalezljivo pozitivnostjo in entuziazmom je okoli novih knjig pogosto zakuhala kake inovativne projekte in presegla klasične okvirje knjižne promocije.

Aleksandra Kelc
avtorica, učiteljica za osebni razvoj, certificirana svetovalka metode Phyllis Krystal, www.aleksandrakelc.si

Mirela je zelo odprta in srčna oseba. Da ti občutek, da si pri njej zmeraj sprejet. Je dobra sogovornica, ki ti prisluhne z navdušenjem. Spodbudi te, da ustvarjaš, ideje izvedeš in jih deliš z drugimi.

Urška Krišelj Grubar
Urška Krišelj Grubar
avtorica knjig in novinarka www.jana.si

Zaradi Mirele sem pogledala v knjige, ki bi jih sicer spregledala. Človeška je. Zaupala sem ji najprej kot človeku in potem tudi knjigam, ki jih je promovirala.

Izidor Gašperlin
terapevt in avtor knjig www.terapevt.izidorgasperlin.com

Sodelovanje z Mirelo mi je ostalo v zelo lepem spominu. Ker sem knjige izdal v samozaložbi, sem s pridom uporabil njene nasvete. O kvaliteti promocije najbolj govori dejstvo, da so vse tri knjige postale uspešnice.

STRASTNO POVEZAVOVANJE Z LASTNIM MNENJEM IN OPAŽANJI

Mirela je odlična v prepoznavanju nians in odnosnih nitk, ki sem jih vpletala v moje zgodbe, ki so se združene v knjigice z pomenljivim nazivom »Na kavču v Svetovalnici« podale na pot med slovensko bralstvo. Na promocijah mi je Mirela postavljala zelo iskrena in pronicljiva vprašanja, ki jih je dodatno strastno povezala z lastnim mnenjem in opažanji, kar je dajalo mojim zgodbam še dodatno vrednost na predstavitvah v živo.

Melita Kuhar
Melita Kuhar
svetovalka za odnose in avtorica knjig www.svetovalnica.si
Nataša Zupanc
novinarka www.metropolitan.si

V času internetov in instant sporočil in bližnjic vseh vrst še obstajajo ljudje, kot je Mirela, ki promovirajo poglabljanje v teme, ki zadevajo družbo in vsakega od nas, našo osebno in skupno prihodnost, kar zmorejo omogočati zgolj knjige.

Suzana Kramar
Suzana Kramar
urednica in založnica www.gnostica.si

Z Mirelo sodelujem že več kot 10 let, in jo res toplo priporočam. Zavzeta, profesionalna, dobra poznavalka knjižnega trga … in obenem srčna in izjemno topla oseba.

Biljana Dušič
Biljana Dušič
dr. medicine in svet. ajurvedske medicine www.aditi.si

Sodelovanje z Mirelo? Naj naštejem le vtise: toplo in učinkovito, nasmejano in odgovorno, milo in zrelo. Tako si predstavljam sodelovanje ljudi, ki potujejo – sicer po različnih potkah – v isto smer. V smer Luči.

Bi dodali svoje mnenje?

V kolikor sva sodelovala in bi želeli, da izpostavim tudi vaše mnenje, izpolnite priloženi obrazec in mi ga pošljite v pregled. Hvala.