O meni

05

Mirela Smajić je diplomirana menedžerka kadrovskih in izobraževalnih procesov, ki je svojo osebno zgodbo, znanje in več kot 25 let izkušenj, na področju knjigotrštva, založništva, marketinga, prodaje in odnosov z javnostmi povezala v edinstveno metodo ZLATA ZGODBA, s katero na inovativen način pomaga podjetnikom/cam, ki si želijo VEČ od svojega podjetja in življenja, razmišljajo ambiciozno in so dovolj pogumni, da z jasnim medijskim načrtom in strategijami za zunanje in notranje dinamike, povzdignejo svoje poslovanje na povsem novo raven.

Kontakt: mirela@izbranozmirelo.si

dipl. org. menedž. Mirela Smajić

Sem Mirela, piarovka, mentorica in coachinja podjetnikom/cam za kredibilno poslovno pot do edinstvene prepoznavnosti in publicitete!

Leta 2020, kmalu po prvem “lock downu”, sem se po več kot 25-ih letih redne službe in delovanja na področju knjigotrštva, založništva, marketinga, prodaje in odnosov z javnostmi, podala na novo pustolovščino samostojne podjetniške poti.

Moč za tako velik korak v negotovih časih, sem črpala iz zavedanja, da je čas za premik naprej! Zame je to pomenilo, da kljub strahu pred skokom v neznano, sledim srcu in poti, ki me je poklicala ter zaupam v najboljši izid. 

Ko enkrat ozavestiš, kje si in kam želiš iti, ni več poti nazaj, samo naprej in navzgor 🙂 

Leta 2021 sem odprla podjetje IzBrano z Mirelo, ki je kot idejni koncept za drugačen način povezovanja z bralci in bralkami, nastal v času mojega 8 letnega služenja širši javnosti v vlogi predstavnice založbe in piarovke.

Danes pod okriljem podjetja Izbrano z Mirelo pomagam podjetnikom in podjetnicam, da kredibilno stopijo pred novo idealno publiko in se pozicionirajo kot strokovnjaki na področju ter avtorji knjige, ki jim bo služila kot UNIKATNA POSLOVNA VIZITKA tudi onkraj prodaje. 

Veselim se vaših edinstvenih zgodb in priložnosti, da z vami delim preverjene strategije za publiciteto in eksponentno rast, ki se lahko aplicirajo na katerikoli biznis. 

Kontakt: mirela@izbranozmirelo.si

Z_ljubeznijo_Mirela_podpis
IZM_ornament_zlat_60

ZgodbA

Zgodba je vizija z obliko, ki jo skozi pisanje brusite do jasne slike o tem, kaj si zares želite in katera pot je vaša.

IZM_ornament_zlat_80

KNJIGA

Napišite knjigo, pustite sled za sabo. Doživi transformacijsko izkušnjo pisanja, ki te bo spremenila za vedno.

IZM_ornament_zlat_60

PUBLICITETA

Sledi v medijih so vaša referenca, odtis vaše osebne in poslovne integritete ter edinstvena življenjska vizitka.

Publiciteta je najbolj kredibilen način, da naenkrat pridete pred novo publiko in se povežete s širšim krogom vaših potencialnih strank.

Kako do publicitete?

Začnite pri osnovah in odgovorite na 3 temeljna vprašanja!

  • V čem ste edinstveni in, kaj je vaša zlata vredna ZGODBA, ki jo želite delite s svetom?
  • Na kakšen način gradite ODNOS z vašo publiko in, ali ste za njih dovolj kredibilni?
  • Katera orodja uporabljate za komunikacijo z vašo publiko in, kje bi lahko naredili preboj?
01

Stik z mano

Če čutite urgentnost in iščete mentorsko pomoč na poti do vaše edinstvene prepoznavnosti in zlata vredne zgodbe na knjižnem trgu in v medijih, mi lahko pišete ali se direktno prijavite na BREZPLAČNI STRATEŠKI POSVET, na katerem bomo preverili, kje lahko naredite preboj, da ste bolj vidni in prepoznavni vaši idealni publiki ter, katera medijska strategija in marketinški načrt bi najbolje delovali za vas.

Prijavite se na e-novice

Prebral/a sem in se strinjam z izjavo o varstvu zasebnosti ter s splošnimi pogoji poslovanja