Kdo je Mirela

05

Več kot 20 let izkušenj na področju knjigotrštva, založništva, marketinga, prodaje in odnosov z javnostmi je povezala v edinstveno metodo “Zlata zgodba”, s katero pomaga podjetnikom/cam in posameznikom/cam, da s PUBLICITETO in/ali KNJIGO  ustvarijo več kredibilnosti, stopijo pred novo publiko in odprejo vrata novim poslovnim priložnostim.

Kontakt: mirela@izbranozmirelo.si

dipl. org. menedž. Mirela Smajić

Sem Mirela, mentorica za publiciteto in osebno knjižno zapuščino.

Leta 2020, kmalu po prvem “lock downu”, sem se po več kot 20ih letih redne službe in delovanja na področju knjigotrštva, založništva, marketinga, prodaje in odnosov z javnostmi, podala na novo pustolovščino samostojne podjetniške poti.

Moč za tako velik korak v negotovih časih, sem črpala iz zavedanja, da je čas za premik naprej! Zame je to pomenilo, da kljub strahu, ki sem ga čutila, “moram” slediti poti, ki jo je Življenje “nastavilo” zame in zaupati v najboljši izid. 

Ko enkrat ozavestiš, kje si in kam želiš iti, ni več poti nazaj, samo naprej in navzgor 🙂 

Leta 2021 sem odprla podjetje IzBrano z Mirelo, ki je kot idejni koncept za drugačen način povezovanja z bralci in bralkami, nastal v času mojega 8 letnega služenja širši javnosti v vlogi predstavnice založbe in piarovke.

Danes pod okriljem podjetja IzBrano z Mirelo pomagam tudi drugim podjetnikom, da s PUBLICITETO in/ali KNJIGO ustvarijo več kredibilnosti, stopijo pred novo publiko in odprejo vrata novim poslovnim priložnostim.

Veselim se vaših edinstvenih zgodb in priložnosti, da z vami delim preverjene strategije za publiciteto in eksponentno rast, ki se lahko aplicirajo na katerikoli biznis. 

Kontakt: mirela@izbranozmirelo.si

Z_ljubeznijo_Mirela_podpis
IZM_ornament_zlat_60

ZgodbA

Zgodba je most, ki nas povezuje z našo publiko v ustvarjalnem procesu povezovanja in sodelovanja.

IZM_ornament_zlat_80

Odnos

Odnos gradimo, da se še bolje povežemo z našo publiko in ves čas spoznavamo, kako jim lahko še bolje "služimo".

IZM_ornament_zlat_60

Komunikacija

Jasna komunikacija je ključnega pomena za odnos, ki ga želimo zgraditi z našo publiko.

Publiciteta je najbolj kredibilen način, da naenkrat pridete pred novo publiko in se povežete s širšim krogom vaših potencialnih strank.

Kako do publicitete?

Začnite pri osnovah in odgovorite na 3 temeljna vprašanja!

  • V čem ste edinstveni in, kaj je vaša zlata vredna ZGODBA, ki jo želite delite s svetom?
  • Na kakšen način gradite ODNOS z vašo publiko in, ali ste za njih dovolj kredibilni?
  • Katera orodja uporabljate za komunikacijo z vašo publiko in, kje bi lahko naredili preboj?
01

Stik z mano

V kolikor čutite urgentnost in iščete mentorsko pomoč na poti do vaše edinstvene prepoznavnosti in zlata vredne zgodbe v medijih, mi lahko pišete ali se direktno prijavite na BREZPLAČNI STRATEŠKI POSVET, na katerem bomo preverili, kje lahko naredite preboj, da ste bolj vidni in prepoznavni vaši idealni publiki ter, katera medijska strategija bi najbolje delovala za vas.

 

close

Prijavite se na e-novice

Prebral/a sem in se strinjam z izjavo o varstvu zasebnosti ter s splošnimi pogoji poslovanja