O meni

05

Mirela Smajić je strokovnjakinja na področju kadrovskih in izobraževalnih procesov z več kot četrt stoletja izkušenj v knjigotrštvu, založništvu, promociji in odnosih z javnostmi. Iz svoje bogate kariere in življenjske zgodbe je izluščila temelje za avtorsko podjetniško rast. Edinstven pristop je posebej prilagojen avtorjem, ambicioznim podjetnikom in vizionarjem, ki si želijo več kot le poslovnega uspeha in iščejo globljo osebno izpolnitev. S strategijami, ki sledijo ciklusom v naravi in trendi na knjižnem trgu, omogoča celovito podporo pri uresničevanju vizije, poslanstva in avtorsko podjetniških ciljev na avtentičen in kredibilen način. 

Z_ljubeznijo_Mirela_podpis

V 90 DNEH DO KNJIGE

Individualno prilagojen program za podjetnike, ki želijo napisati knjigo in pustiti pečat!

Imate zgodbo, ki jo želite deliti s svetom, a ne veste, kako?

Razmišljate o tem, da bi napisali knjigo, a vas ustavlja misel, da ne znate pisati?

Kaj če vam povem, da lahko pomagam vašo zgodbo preoblikovati v edinstveno knjigo?

Edini avtor vaše zgodbe ste lahko le vi, jaz pa vam stojim ob strani s pisateljskimi spretnostmi, ki sem jih razvijala več kot 30 let v knjigotrštvu, promociji, marketingu in odnosih z javnostmi.

Sodelovanje v individualno prilagojenem programu poteka preko tedenskih srečanj na Zoomu, kjer se poglabljamo v vašo zgodbo, vizijo in cilje.

Načrt knjige in strategija promocije se definira na prvem strateškem srečanju preko Zooma.

Med procesom pisanja imate mojo celovito podporo pri ustvarjanju, oblikovanju in urejanju besedila, naslovov, podnaslovov, strukturiranju poglavij in izboljšanju berljivosti za izjemno bralno izkušnjo.

Ves čas vam držim prostor, da lahko izrazite vse aspekte vaše zgodbe, ki so pomembni za knjigo in sledijo vaši viziji. 

Individualno prilagojen program vključuje vse elemente PREMIUM ponudbe programa “V 90 dneh do knjige” in ŠE VEČ!

IZM_ornament_zlat_60

Zgodba

Zgodba je vizija z obliko.

Odraz avtentičnega jaza, pristno tkivo izkušenj, znanja in modrosti.

Z zgodbami odkrivamo in afirmiramo, kdo v resnici smo. Z njimi gradimo mostove do drugih.

Zgodbe kličejo k avtentičnemu življenju, polnem smisla in globine, ter nas opominjajo, da je vrednost v pristnosti, ne v popolnosti.

IZM_ornament_zlat_80

PROCES PISANJA

Pisanje knjige je potovanje v notranje globine, odkrivanje avtentičnosti in skrbno tkanje niti vaših misli, izkušenj in sanj.

Ne glede na to, ali držite pero sami ali vam pri tem nekdo pomaga, vaša zgodba je darilo svetu. Dokaz, da ste bili, mislili, čutili, in zbrali pogum, da delite svojo zgodbo s svetom.

Pisanje knjige je pustolovščina, ki prebudi speče valove ustvarjalnosti in preplavi obale domišljije.

IZM_ornament_zlat_60

KNJIGA

Knjiga je ključno orodje avtorjev in podjetnikov, ki želijo deliti svoje znanje in strast ter doprinesti skupnosti. Presega meje časa in prostora. Služi kot most med vizijo in svetom, spodbuja rast in navdihuje spremembe.

Ne glede na področje, knjiga omogoča, da vaš glas doseže širše občinstvo, krepi vašo avtoriteto in prispeva vašem osebnem in poslovnem razvoju.

Vaša knjiga je oda neizbrisni zapuščini, trajni pečat vaše prisotnosti v neskončnem času.

4 ključna vprašanja, na katera si morate odgovoriti, preden se lotite pisanja knjige!

  1. Katero zgodbo želim deliti v svoji knjigi, in kako lahko to zgodbo osvetlim iz različnh vidikov, da jo bralci začutijo?

    2. Kakšen je namen knjige, in kako bo ta knjiga podprla moje poslovne cilje in sebno misijo?

    3. Kdo je moja ciljna publika, kaj potrebujejo, in kako lahko moja knjiga naslovi te potrebe na edinstven in vreden način?

    4. Kako načrtujem promocijo svoje knjige, da zagotovim, da doseže svojo ciljno publiko, in katere kanale ter strategije bom uporabil/a za največji doseg in vpliv?

01

Stik z mano

Če občutite potrebo po takojšnji mentorski podpori pri pisanju knjige, uredništvu in/ali promociji, se neposredno prijavite na BREZPLAČNI STRATEŠKI POSVET.

Skupaj bomo raziskali, kako lahko združimo moči in naredimo premik naprej na vaši avtorsko podjetniški poti.

Prijavite se na e-novice

Prebral/a sem in se strinjam z izjavo o varstvu zasebnosti ter s splošnimi pogoji poslovanja