Izbrane zgodbe

IMATE ŽIVAL? TO STA NAJBOLJŠA NAČINA, DA SE NAUČITE Z NJO SPORAZUMEVATI!

Če vadimo sporazumevanje z živalmi, se začnemo spominjati, da imamo svoje mesto v naravi kot del nje, in razvijemo spoštovanje do naravnih virov, ki nam omogočajo življenje.

Edinstvena mešanica vaj, afirmacij in meditacij, ki jih v knjigi Sporazumevanje z živalmi predstavi avtorica Pea Horsley, nam omogoča vzpostavljati stike z vsemi živimi bitji.
Iz bogate vsebine smo izbrali dve vaji, za katere menimo, da sta dovolj preprosti in da ju zmoremo vsi, ki si želimo okrepiti vez s svojimi živalmi.

Intuitivno sporazumevanje

Pri sporazumevanju z živalmi uporabljamo vseh pet čutov, ki jih imajo tudi živali (vid, sluh, tip, vonj in okus), ter intuicijo, naš šesti čut. Kadar prejemate podobe od živali, jih zaznavate z umom in ne z očmi. Ko vam žival nekaj sporoča, se mogoče zdi, da vam podobe kar padejo v glavo. Morda zagledate podobo njene sklede za vodo, ko vam pojasnjuje, da je žejna, ali zadnjo klop svojega avtomobila, ko vam sporoča, da bi šla rada ven na sprehod.

Z živaljo se lahko sporazumevate tudi prek podob. Če želite, da mirno leži v svoji postelji, si jo lahko morebiti predstavljate, kako mirno leži na svoji postelji. Če poskušate sporočiti svoji mački, da bi raje videli, da bi lulala v mačje stranišče, si jo lahko predstavljate, kako stopi vanj, se olajša in stopi iz njega. Če ta kratek niz podob pospremite z občutkom veselja, bo razumela, da boste zadovoljni, če bo to naredila. Včasih je treba podobe nekajkrat ponoviti, preden žival razume prošnjo. Ne pozabite niti, da ji ni treba upoštevati tega, kar ste jo prosili, in da ima lahko bolezen ali poškodbo, ki otežuje izpolnjevanje vaše prošnje.

Več o intuitivnem in miselnem sporazumevanju z živalmi na povezavi SVET24: https://novice.svet24.si/clanek/astro/62e3de2447abd/ko-se-z-zivaljo-sporazumevate-krepite-vajino-povezanost

Več o knjigi Sporazumevanju z živalmi na povezavi založbe Gnostica: https://www.gnostica.si/zbirke/sporazumevanje-z-zivalmi

Komentirajte